CAD-CAM programmeren

Voor het bewerkingscentrum een beoogd product kan produceren, moet hiervan een technische tekening worden gemaakt. Het tekenen van de te fabriceren producten wordt ook wel CAD-tekenen genoemd: Computer Aided Design. Een product wordt in speciale software volgens de gewenste specificaties vormgegeven. Het vanuit de technische tekening produceren van het product wordt CAM genoemd, wat staat voor Computer Aided Manufacturing. Deze twee begrippen horen dus bij elkaar.

Topsolid

Ik teken de producten met Topsolid, een gerenommeerd Cad-Cam softwarepakket. Hiermee kunnen complexe producten worden getekend, tot 3-assen. Ik heb diverse trainingen gevolgd en heb daardoor een goede basis weten te leggen voor het werken met Topsolid. Door veel met de software te werken, heb ik daarnaast ook veel ervaring opgebouwd en kan ik snel en nauwkeurig met dit programma uit de voeten.

Cad Cam voor andere bedrijven

Naast tekeningen voor productie op mijn eigen CNC-bewerkingscentrum kan ik ook tekeningen maken voor andere producenten. Als u dus behoefte heeft aan een freelance CAD-CAM programmeur voor een enkel,- of meerdere projecten, kan ik u zeker van dienst zijn.

Dit formulier is momenteel niet beschikbaar.

naar boven