Verspanen

Verspanen is het bewerken van een stuk metaal, zodoende dat er delen van het materiaal worden verwijderd. Dat kan zijn; het maken van een inkeping in een metaal waarbij het uitgangsmateriaal grotendeels herkenbaar blijft, maar er zijn ook dermate grote verspaningsprocessen mogelijk dat het uitgangspunt niet meer te herkennen is. De spanen zijn in feite de krullen metaal die van het oorspronkelijke materiaal worden verwijderd.

Bijzonder nauwkeurig

Verspaning wordt ontzettend veel toegepast in de metaalbewerking, omdat op deze manier, onderdelen en gereedschappen op maat worden gemaakt. Door gebruik te maken van een CNC - Bewerkingscentrum kunnen metalen bijzonder nauwkeurig worden bewerkt, waardoor deze gebruikt kunnen worden in systemen waarin weinig ruimte is voor afwijkingen.

Van der Breggen Verspaning

Bij Van der Breggen Verspaning beschik ik over een 3-assig bewerkingscentrum van DMG MORI, waarmee kleine tot middelgrote producten kunnen worden geproduceerd. Mijn kernwaarden zijn:

  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • Betrouwbaarheid

Mijn bedrijf Van der Breggen Verspaning is gevestigd in Exloo, Drenthe, maar ik werk voor opdrachtgevers in heel Nederland en ook uit het buitenland. Met 10 jaar ervaring en passie voor het vak lever ik elke opdracht volgens uw wensen op!

Van der Breggen Verspaning

Van der Breggen Verspaning

Dit formulier is momenteel niet beschikbaar.

naar boven