Over ons

In 2019 startte Aad van der Breggen met zijn eigen bedrijf: Van der Breggen Verspaning. Als jonge ondernemer nam Aad behoorlijke risico’s door te investeren in de meest professionele apparatuur, zonder nog maar een klant te hebben! Maar hij wist dat hij kon vertrouwen op twee dingen

  1. zijn kennis er ervaring in de CNC-techniek
  2. ondernemersbloed in zijn aderen

Ondernemer

Om bij het tweede te beginnen: Aad komt uit een echte ondernemersfamilie. Zijn ouders hebben een boerenbedrijf en daar leerde hij wat het betekent om een eigen bedrijf te runnen. Iedereen weet dat boeren steeds weer voor nieuwe uitdagingen komen te staan en te maken hebben met grote risico’s en investeringen. Een betere leerschool is er dan ook bijna niet.

Metaaltechniek

Aad had geen ambitie om zelf de boerderij over te nemen. Hij studeerde werktuigbouwkunde en metaaltechniek interesseerde hem enorm. Na een stageperiode bleef hij werken bij een bedrijf waar hij ook de praktijk leerde kennen van CNC-bewerkingen en verspaning.

Direct contact opnemen?
Stuur een bericht of bel!

De start

Na enkele jaren in loondienst kwam het moment dat Aad voor zichzelf wilde beginnen. Hij verhuisde naar Drenthe waar hij een woning met bedrijfsruimte kocht, investeerde in een machinepark met een ‘top of the line’ CNC-bewerkingcentrum en bekwaamde zich nog verder in technisch tekenen (CAD-CAM). Als ondernemer wist hij dat hij zelf in actie moest komen om zijn nieuwe bedrijf op de kaart te zetten. Met succes benaderde hij zelf potentiële klanten en wist hij het vertrouwen te krijgen om eerste opdrachten voor hen uit te voeren. Mede doordat zijn bedrijf aan huis was gevestigd en hij vastbesloten was om een goed lopend bedrijf op te zetten, kon hij zeer flexibel en snel zijn eerste klanten helpen.

Goede naam

Een goede naam was snel opgebouwd en het duurde niet lang voor hij niet meer actief op zoek hoefde naar klanten. Zijn eerste klanten werden vaste klanten en door zijn betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en flexibiliteit groeide het bedrijf snel.

Uitbreiding

Na enkele jaren bouwde Aad op eigen grond een geheel nieuwe moderne loods. Zijn bestaande machinepark werd hier naartoe verhuisd en niet lang daarna volgde er uitbreiding met een tweede CNC-machine mét robot, waardoor de productie flink verhoogd werd, waardoor we meer klanten kunnen bedienen.

Kennismaken?

Kennismaken met ons mooie bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!