CNC-Bewerkingscentrum

Ik heb voor mijn bedrijf Van der Breggen Verspaning een eigen nieuwe CNC-bewerkingscentum beschikbaar. Het gaat om een machine van DMG MORI, een bedrijf dat wereldwijd leidend is in de productie van CNC-machines. Deze machine beschikt over een bereik van X-1100 Y-560 Z-510, hiermee is het mogelijk om kleine tot middelgrote producten te produceren.

Flexibel en efficiënt

Doordat ik als CAD-CAM tekenaar over een eigen CNC-Bewerkingscentrum beschik, kan ik snel en efficiënt aan de slag met elk project van mijn klanten. In de meeste gevallen teken ik het product eerst en wordt dit daarna door het bewerkingscentrum geproduceerd. Het is ook mogelijk te werken met bestaande 3D-bestanden. De machine draait flink wat uren, maar dat kan in de toekomst nog wat opgevoerd worden.

Ferro- en non-ferrometalen

Het 3-assig bewerkingscentrum van de DMG MORI is behoorlijk flexibel, bevat heel wat boren en hulpstukken en kan overweg met ferrometalen (waarin het hoofdbestandsdeel ijzer is) en ook met non-ferrometalen, zoals aluminium en exotische materialen.

 

Dit formulier is momenteel niet beschikbaar.

naar boven