Over mij

Graag vertel ik wat meer over mijzelf en mijn bedrijf.

Boerenbedrijf

Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie. Mijn ouders hebben een boerenbedrijf en in eerste instantie was het mijn bedoeling om binnen het bedrijf aan de slag te gaan. Echter, na een tijdje bleek dat het agrarische bloed toch minder door mijn aderen stroomde dan bij mijn ouders en besloot ik iets anders te gaan doen.

Aan de slag in de metaalbewerking

Ik studeerde werktuigbouwkunde en ontwikkelde interesse in de metaalindustrie. Na een stageperiode bleef ik enkele jaren in dienst bij een metaalbewerkingsbedrijf, waar ik leerde omgaan met CNC-machines en bijbehorende programma’s. Ik bleek er talent voor te hebben en ontwikkelde door mijn enthousiasme snel door in het vak.

De start van een eigen bedrijf

De drang om te ondernemen kwam op een gegeven moment boven en ik besloot voor mezelf te gaan beginnen. Ik verhuisde met mijn gezin naar het prachtige Drentse dorp Exloo, naar een woning met bedrijfsruimte. In 2019 schafte ik een eigen CNC-Bewerkingcentrum aan en leerde door diverse trainingen te werken met het technisch tekenprogramma Topsolid.

Enthousiaste klanten

In de eerste periode dat Van der Breggen Verspaning was gestart, legde ik veel contacten en diverse bedrijven gaven mij het vertrouwen om opdrachten voor ze te mogen uitvoeren. Doordat ik hoge kwaliteit lever en afspraken nakom, waren de opdrachtgevers enthousiast geworden en bleven werk aanbieden.

De toekomst

In de toekomst hoop ik mijn bewerkingscentrum nog meer uren te kunnen laten draaien en wil ik mijn dienstenpakket en werkplaats verder uitbreiden. Ik heb een goede start kunnen maken en ben dan ook positief gestemd over de toekomst van mijn bedrijf.

Aad van der Breggen

Dit formulier is momenteel niet beschikbaar.

naar boven